Algemeen

Kleden tijdens je vakantie

Wanneer je op vakantie gaat is het altijd even passen en meten hoeveel kleding je mee kan nemen. Het is daarom slim om te kijken welke kleding je mee wilt nemen op vakantie. Wat voor soort kleding en de hoeveelheid kleding is natuurlijk volledig afhankelijk van wat voor soort reis/trip je gaat maken. Ga je bijvoorbeeld kamperen? Dan zal je net even wat andere (warmere) kleding meenemen dan wanneer je voor een weekje in een resort zit. Voor iedereen verschilt het ook hoeveel kleding je nodig hebt. De een kan gemakkelijk met 3 setjes kleding doen en de ander wil elke dag twee verschillende outfits aan.

Kleding tijdens een weekendje weg

Ga je lekker een weekendje weg? Dan is het slim om te kijken wat voor weer het wordt. Op basis daarvan kan je gaan kijken wat voor soort kleding je mee gaat nemen. Met het merk Hogan kan je al goed uit de voeten komen. Hogan kan je gemakkelijk online bestellen bij Van Arendonk. Met een stel goede schoenen kan je uiteindelijk makkelijk gaan combineren met je kleding. Hierdoor heb je altijd een standaard basis om je weekend mee door te komen. Ben je van te gaan feesten? Neem dan wat extra shirtjes mee, zodat je zowel een shirt voor overdag als voor ’s avonds bij hebt.

Wat voor kleren draag je tijdens het kamperen?

Kamperen betekent niet voor een tent zitten met een joggingbroek en een gewassen shirt aan. Ben je voor comfort? Pak dan een mooie korte broek. Combineer het overdag met een T-shirt of een fris poloshirt en 's avonds met een warm vest. Het weer kan namelijk wisselvallig zijn. Ben je van plan om langs de dorpjes rond de camping te fietsen? Trek dan een ademende maar stevige chino of joggingbroek aan. Daarnaast is het altijd leuk om een net setje mee te nemen als je uiteten gaat in het stadje vlakbij de camping waar je verblijft.

Dit mag je nooit vergeten

Er zijn natuurlijk altijd een aantal kledingstukken die je niet mag vergeten. Te beginnen bij je ondergoed. Denk aan onderbroeken, sokken, lingerie en eventueel een hemd. Vervolgens mag je natuurlijk niet vergeten je toiletspullen mee te nemen om tijdens je vakantie fris en schoon te blijven. Ben je van plan om veel te gaan wandelen, vergeet dan niet om bijvoorbeeld pleisters en eventueel verband mee te nemen. Het is daarnaast überhaupt geen overbodige luxe om wat EHBO spullen mee te nemen op vakantie.

Geef een antwoord