Algemeen

groeien groeien groeien

Ik heb nu al een tijdje mijn eigen bedrijf met een vriendin. Dit hebben wij samen opgebouwd vanaf de grond. Hier was veel tijd en moeite voor nodig. We hebben hier hard aan gewerkt en ook super veel uren in gestoken. Het was slopend werk maar het is het allemaal waard. We staan op het punt van steeds groter groeien en hier hebben we dan ook hulpmiddelen bij nodig.

Hulpmiddelen inschakelen

Toen we tot deze realisatie kwamen moesten we hulpmiddelen gaan benaderen. Zo kwamen we uit bij blauwe monsters. Blauwe monsters is een linkbuilding bureau. Dit is een specialist die in staat is jouw bedrijf van hogere posities in Google te voorzien en meer webverkeer en conversies te bezorgen. Blauwe monsters weet welke backlinks wel werken en welke eigenlijk geen effect hebben. Zo hebben zij dus linkbuilding specialisten en valt het onder de categorie online marketing bureau. Eerst deden wij dit zelf maar sommige dingen zijn toch beter en handiger wanneer deze worden uitbesteed

Verschillende strategieën

Zo biedt blauwe monsters verschillende strategieën aan. Zo heb je digitale strategie dit zorgt voor meer conversies, verkeer, leads, sales en een groei van de omzet. Zo beginnen ze met een oriëntatie en een kickoff dan gaan ze door naar een onderzoek en een analyse van het onderzoek, als laatst zetten ze dan een strategie op en maken ze een roadmap.

Er is zelfs nog meer

Daarnaast hebben ze ook de strategie leadgeneratie. Zo is vaak het doel om tot een afspraak of call te komen met de potentiële klant, dit gaat echter niet zo makkelijk, daarvoor hebben we dan ook blauwe monsters. Zo helpt blauwe monster met het opzetten van een strategie bepaling. Denk hierbij aan de beoogde doelgroep, de waardepropositie en het gebruik van de juist kanalen. Ook het creëren van content, het inrichten en maken van campagne, het inrichten van de marketing automation tool, het bouwen van een dashboard om op deze manier de resultaten bij te kunnen houden als laatst het analyseren en het bijsturen van de resultaten. Precies wat we zoeken om zo de juiste personen te bereiken. Met deze benadering verdoen we geen tijd aan personen die toch niet willen converteren.

Meer leads meer conversie

Ook hebben ze nog B2B marketing, E-commerce strategie en detachering. Het is een hele mond vol. Maar met deze hulp kunnen wij wel snel groeien en krijgen wij een beter inzicht in onze doelgroep en genereren we meer leads wat weer lijdt tot een hogere conversie.

Geef een reactie